Μετακίνηση

ΚΑΪΚΙ
Από τον Πλατύ Γιαλό και τον Ορνό μπορείτε να επισκεφτείτε ορισμένες από τις παραλίες του νησιού με το πιο ρομαντικό αλλά και παραδοσιακό τρόπο.
Καΐκια αναχωρούν προς τις παραλίες της Παράγκας, Super Paradise, Ελιά, Paradise, Αργάρι και Ψαρού αλλά και προς τη Δήλο.
Για τα δρομολόγια και τις τιμές των εισιτηρίων θα ενημερωθείτε στο λιμάνι.

ΤΑΞΙ
Ο πιο ακριβός αλλά και άνετος τρόπος μεταφοράς για να δείτε το νησί των ανέμων είναι το ταξί. Υπάρχει πιάτσα ταξί στην κεντρική πλατεία του νησιού.
Οι τιμές διαφοροποιούνται ανάλογα με την χρονική περίοδο και τον προορισμό. Λόγω της έλλειψης ταξίμετρων υπάρχει στην πιάτσα τιμοκατάλογος για κάθε δυνατό προορισμό.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ή ΜΗΧΑΝΑΚΙ
Εάν πληρείτε τις προϋποθέσεις (χρόνος κατοχής διπλώματος, ηλικία) ο πιο ξεκούραστος, γρήγορος, άνετος αλλά και σχετικά ακριβός τρόπος για να γνωρίσετε τη Μύκονο είναι το αυτοκίνητο ή το μηχανάκι. Πολλά είναι τα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων στα οποία μπορείτε να απευθυνθείτε για ενοικίαση.

ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ
Για να περιηγηθείτε στο νησί των ανέμων ο πιο οικονομικός τρόπος είναι το λεωφορείο. Για να επισκεφτείτε το βορειοανατολικό τμήμα του νησιού υπάρχουν λεωφορεία που φεύγουν από το Αρχαιολογικό Μουσείο, ενώ για το νότιο τμήμα του νησιού τα λεωφορεία αναχωρούν από την πλατεία Φάμπρικα.
Η τιμή του εισιτηρίου εξαρτάται από το μέρος που θα επισκεφτείτε και από την χρονική περίοδο.
Την καλοκαιρινή περίοδο τα δρομολόγια είναι πιο συχνά και οι τιμές των εισιτηρίων δεν ξεπερνούν τα 2 ευρώ.
  • YourCar
    Θες να νοικιάσεις αυτοκίνητο στη Μύκονο... Στο YourCar θα βρείτε το αυτοκίνητο που σας ταιριάζει...

Scroll to top